piektdiena, 2011. gada 26. augusts

Adāmadatas, pārsteigums..., bet labām beigām būt!

Es dievinu adīt ar Knit Pro koka adāmadatām. Tās ir ļoti patīkamas taustei, siltas,  pietiekami slīdošas, bet ne tik ļoti kā metāla adatas, tās ir ļoti skaistas un krāsainas, tās nelūzt.... nē, pārsteigums-  lūzt gan! Man nolūza Nr.3 adāmadatai ar auklu koka galiņš, pie pašas savienojuma vietas ar metālu, adot nolūza, acīmredzot neizturēja adījuma svaru uz adatām. Mazliet sabēdājos, jo nospruka no adatas gala valdziņi, kurus bija diezgan piņķerīgi uzlasīt. Neiedomājos, ka vajadzēja adījumu pāradīt uz metāla adatām un tad nobeigt līdz galam. Pati esmu  vainīga, bet pārāk nekreņķējos, jo varu ieplānot lieku reizi gājienu uz veikalu. Ir svarīgs iemesls- man nolūza adata!


Pārāk daudz valdziņu uz adatām, koks neizturēja dzijas svaru:


Nolūza! Nopirku jaunas adatas,  šoreiz metāla adatas, lai pabeigtu adījumu bez pārsteigumiem. Adītā lakata galarezultāta fotosesija būs!

Jauku nedēļas nogali!

5 komentāri:

Sarkanā Biete teica...

Vai šīs ir tās pašas Knit Picks, kuras var noskrūvēt nost? Man viena adata no šī komlpekta visu laiku skrūvējās nost pati no sevis, lai arī cik es to stipri piegrieztu:( Bet visādi citādi tās arī man ir vismīļākās adatas:)

dace teica...

Man ar viena tāda nolūza, kad bērns uzsēdās virsū :D :D

Kristīne Spriedēja Krūmiņa teica...

Man ar viena tāda nolūza, kad adatas vilku ārā no adījuma!

ceita teica...

Jā tās ir noskrūvējamās, ja pievelku ar atslēdziņu, tad vaļā neskrūvējas. Bet kabeļu savienotājs gan tāds dīvains, smalkākajai kokvilnai visu laiku ķeras aiz tā pavediens. Uz tausti tā vieta, kur atslēgas caurums, tāda asa. Ar resnākiem galiem un rupjāku dziju ir ok, bet smalkākā ķeras.
Bet man vienalga patīk šīs adatas! Sākšu tagad adīt šalles rudenim, nopirku arī vēl vienas zeķu adatas.

dace teica...

varbūt tu to aso vari ar smilšpapīru pavīlēt nost?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...